" Ya Allah! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah….Ya Tuhan Ku turunkanlah bantuan mu kali ini kepada orang orang dizalimi, hancurkanlah regim UMNO dan sekutu-sekutunya. Amin"
Image and video hosting by TinyPicsila hubungi Ust Syed untuk keterangan lanjut - 019 5121274

Saturday, January 7, 2012

NS Idam Piala Sumbangsih

BAGI memastikan pemain Negeri Sembilan mendapat sokongan padu dalam misi melenyapkan keghairahan Kelantan mempertahankan trofi Sultan Ahmad Shah, Kelab Penyokong Negeri Sembilan (N9Futbol.com) bakal menggerakkan lebih 200 kenderaan ke Stadium Nasional Bukit Jalil, hari ini.

Timbalan Presiden, Mohd Faidzul Mohd Noh berkata, penyokong pasukan itu akan bergerak secara konvoi dari perkarangan Stadium Tuanku Abdul Rahman Paroi, pada kira-kira jam 3.30 petang ini.

“Kami akan cuba menghimpunkan seramai mungkin penyokong ke Stadium Nasional malam esok (ini) bagi memberi sokongan padu kepada pemain Negeri Sembilan dalam memastikan mereka dapat memberikan persembahan terbaik dalam misi menjulang trofi sumbangsih itu.

“Negeri Sembilan belum pernah menang trofi ini dan kami harap pemain akan berjuang habis-habisan untuk mencapainya,” katanya.

Sementara itu, dia berharap Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) dapat memberikan tumpuan kepada kawalan keselamatan yang lebih ketat sebaik selesai perlawanan itu.

Menurutnya, tindakan itu penting bertujuan melindungi penyokong kedua-dua pasukan daripada sebarang insiden tidak diingini.“Kawalan keselamatan yang lebih ketat perlu dilakukan di luar stadium agar penyokong berasa lebih selamat,” katanya. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Seksyen 111