" Ya Allah! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah….Ya Tuhan Ku turunkanlah bantuan mu kali ini kepada orang orang dizalimi, hancurkanlah regim UMNO dan sekutu-sekutunya. Amin"
Image and video hosting by TinyPicsila hubungi Ust Syed untuk keterangan lanjut - 019 5121274

Monday, August 22, 2011

PAS TAMBUN MENDAHULUI KERAJAAN NEGERI PEMBERIAN SUMBANGAN PENDIDIKAN


20 Ogos 2011, Taman Meru : Seperti tahun-tahun lalu PAS Kawasan Tambun melalui Lajnah Pendidikannya telah menyampaikan sumbangan berupa wang tunai kepada para Pelajar yang akan menyambung pengajian di Institusi Pengajian Tinggi Awam dan Swasta, samada di dalam atau luar negara.

Pada tahun ini seramai 25 orang pelajar menerima sumbangan dari PAS Kawasan Tambun, " ini adalah aktiviti khidmat sosial kami bagi mengurangkan beban keluarga semasa mendaftar nanti, walaupun sumbangan tidaklah seberapa tetapi sekurang-kurangnya cukup untuk membayar tambang atau perbelanjaan semasa pendaftaran mereka nanti " ujar YDP Kawasan Tambun, Dr Khairuddin Dato Abdul Malik.

"Aktiviti ini adalah adalah sudah masuk tahun yang ke-5, anggaran keselurah para pelajar yang menerima bantuan hampir mencecah 100 orang, jadi kami telah menyampaikan sumbangan hampir berjumlah RM20,000, berkenaan dengan sumber pemberian beliau menjelaskan ianya datang dari para dermawan yang ikhlas dan tabung pendidikan PAS Kawasan Tambun" Sambung Dr Khairuddin

Turut menyampaikan seumbangan pada hari itu ialah Puan Zuhairah Ket Muslimat, Sdr Zairul Azrun , Ust Lokmanulhakim Timb YDP dan Tn Hj Asmuni Awi.

PASTAMBUN.BLOGSPOT.COM

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Seksyen 111